Chokladbräck med jordnötssmör och flingsalt

Ingredienser

Antal portioner: 0

  • 400 g mjölkchoklad
  • 100 g vit choklad
  • 1 dl jordnötssmör
  • st Falksalt flingsalt
  • st strössel av valfri sort

Instruktioner

  • 1

    Klä en ugnsform med bakplåtspapper.

  • 2

    Lägg ut chokladen i formen och värm försiktigt i 100°C varm ugn tills chokladen börjat smälta. Jag tog en provsticka och kände så att chokladen var helt smält.

  • 3

    Värm jordnötssmöret tills det får en mera rinnig konsistens.

  • 4

    Fördela ut jordnötssmöret över den smälta chokladen och gör sedan swirlar med hjälp av en kniv.

  • 5

    Toppa med flingsalt och strössel.

  • 6

    Ställ kallt. Bryt eller skär sedan chokladen i bitar. Förvara svalt i en lufttät burk. Klart!