Grillade majskolvar med vitlökssmör och grön chili

Ingredienser

Antal portioner: 4

  • 1 pkt förkokta majskolvar
  • 150 g rumsvarmt smör
  • 1 st fint riven vitlöksklyfta
  • Några rejäla nypor Himalaya Flingsalt
  • 0.5 dl valfria hackade örter (tex. timjan, gräslök, bladpersilja)

Garnering

  • Finhackad gräslök 
  • Skivad grön chili 
  • Himalaya Flingsalt

Instruktioner

  • 1

    Rör ihop smöret med riven vitlök och hackade örter, smaka upp med Himalaya Flingsalt. Ställ åt sidan.

  • 2

    Grilla majskolvarna tills de har fått fin färg och är genomvarma. De kan därefter grillas på indirekt värme en stund.

  • 3

    Servera majsen med några rejäla klickar vitlökssmör, hackad gräslök och skivad grön chili. Avsluta med några nypor Himalaya Flingsalt.