Våfflor med ört- och citronkräm och tångcaviar

Ingredienser

Antal portioner: 4

Våfflor

  • 1 ägg
  • 50 g smör
  • 1,5 dl mjöl
  • 1 tsk bakpulver

Topping

  • 1 dl creme fraiche
  • 2 tsk Falksalt Örtsalt Citron & Örter
  • 1 burk tångkaviar
  • färsk dill
  • citron

Instruktioner

  • 1

    Blanda creme fraiche och örtsalt i en skål och ställ åt sidan.

  • 2

    Smält smöret och låt det svalna.

  • 3

    Vispa ägg, mjölk, mjöl och bakpulver till en slät smet. Blanda ned smöret.

  • 4

    Grädda våfflorna och låt dem svalna på galler.

  • 5

    Ta isär våfflorna och lägg alla hjärtan på ett fat. Toppa med lite ört- och citronkräm och tångkaviar.

  • 6

    Dekorera med färsk dill och citron.